Firma profil

Tækkeforretningen ”Tækkemand Peter Berg”, blev startet i marts 2013.
Firmaet holder til ved den jyske vestkyst, hvor vi har vores lager i Outrup. Vi opererer for det meste i Vestjylland, men tækker også i resten af landet. Alle former for tækkearbejde udføres, og vores målsætning er altid at levere et stykke kvalitets arbejde, til en fornuftig pris, samt gøre kunderne tilfredse.
Ingen opgaver er for små, ingen for store. Vi vægter altid meget højt at kvaliteten på rørene er helt i top, så vi ender ud med det perfekte stråtag. Vi bestiller materialerne ved vores leverandører.
Tækkerørene kommer typisk fra Danmark, Polen, Ukraine, Ungarn og Kina. Stråtage er forskellige fra egn til egn, og vi sørger derfor for at sætte det rigtige egnspræg på dit stråtag.

Lidt om Peter Berg:
Tækkefaget er et gammelt traditionsrigt håndværk, og jeg sætter derfor en stor ære i at være med til at bevare dette. Min far (som også er ansat i firmaet) har været tækkemand i mere end 30 år, så man kan roligt sige jeg er vokset op med stråtag over hovedet. Jeg har flere års erfaring som tækkemand, og er udlært på Den Jyske Håndværkerskole i Hadsten.

Ring hvis du blot har et spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.

Comments are closed.